torsdag 17 februari 2011

Ändrade planer

Efter badet idag fick vi ändra lite i planeringen. Det var meningen att F-klassen skulle komma till oss men Lotta var sjuk. Det är bra om hon är med eftersom hon också behöver lära sig att använda Storybird så de kan jobba vidare med det sedan. Vi jobbade på som vanligt på mittpasset med matte, skrivstil och läsning.
Efter lunch läste Emma upp sin fina berättelse som hon skrev när hon var på semester. Därefter diskuterade vi vårt arbete om Skåne, så barnen vet redan nu lite vad de vill skriva om. Jag hade en hel del förslag att ge och några av barnen kom på egna saker de vill skriva om. Några bestämde sig idag, någon får fundera lite till, så får vi bestämma vidare efter lovet då vi ska påbörja arbetet.
Vi ska byta platser och möblera om lite i klassrummet. Jag hade skickat mail till alla barnen och bett dem fundera hur vi ska sitta. Det är bra när de kommer med förslag och får lämna egna önskemål. Alla skulle svara på mitt mail, det är roligt att läsa deras svar. Vi får de hur det blir till slut.
Ha ett riktigt bra sportlov! Ut och lek och koppla av från skolarbetet så ses vi snart igen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar