tisdag 1 mars 2011

Talang 2011

Vinnare av Talang 2011 på Kyrkheddinge skola är 







Agnes Moa och Felicia
       GRATTIS








En stor talang för att trolla med spelkort har
Thim














Vår fantastiska talang på att spela cello är
Erik J










Årets talangjakt i Kyrkheddinge gick av stapeln idag. Det var många fanstastiskt duktiga artister med talanger de kan komma långt med. Ni var så duktiga allihopa! Det var lite mörkt i gymnastiksalen så bilderna är lite suddiga, men det är roligt att se ändå.



Som vanligt startade dagen med genomgång av hur dagen kommer att se ut.
Idag var det Emmas tur att skriva det på tavlan.
Barnen tycker det är spännande att få skriva det själv.




Därefter packade vi upp vår nya projektor. Klassens egen datatekniker, Emil, fick äran att packa upp den. Vi var lika nyfikna allihopa och naturligtvis var vi tvungna att prova den sedan. Emil kopplade ihop allt och den fungerade alldeles utmärkt.


                                            
Dagen avslutades med idrott på Stanstorpskolan. Jonas, deras idrottslärare, har också startat en blogg. Gå gärna in där och läs vad som händer på idrotten.
Alla länkar som finns inlagda på tvåornas klassblogg har jag samlat och lagt i högerkanten, tror jag fått med alla. Då är det lättare att hitta om man vill gå in och titta på något. Klicka på länken så kommer man direkt dit.
Jag har också planer på att lägga ut länkar till program som vi använder i klassrummet när vi tränar olika saker. De kommer.......

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar