torsdag 24 mars 2011

Tack Jonathan!


Här är ett "smakprov" på våra arbete. Forsakar är ett av alla de ställen i Skåne som ingår i vårt Skåneprojekt. Alla tvåorna blev klara med sina arbete idag, de har varit fantastiskt duktiga! Innan Jonathan gav sig iväg var allt inlagt och klart på Google Maps. Vi ska bara ha in treornas arbeten också sedan är vi klara med detta projekt. Treorna är  bara med på torsdag morgon så de har inte hunnit riktigt färdigt med sina arbeten ännu.
Det var sista gången Jonathan var hos oss idag. Tiotusen tack Jonathan för allt du lärt oss. Innan Jonathan gav sig iväg försökte vi gemensamt komma ihåg allt vi gjort när han varit hos oss och så mycket vi lärt oss. Det var mycket och det är saker som vi kommer att ha stor nytta av framöver i livet. Han har gett oss en digital kompetens som är otroligt värdeful. Jonathan ska gå över till ett annat arbete, vi tycker det är väldigt synd för nu börjar fler få insikt i vad han kan lära ut.
Vi önskar dig lycka till Jonathan!
På rasten är det full aktivitet igen med styltor, hoppstyltor, fotbollar och andra härliga lekar som nu kommer igång igen när vårsolen är här. Alla vill bara vara ute och njuta av dessa underbara varma och sköna dagar.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar