torsdag 14 april 2011

Förberedelser inför klassfesten

Vi hälsar Kyrkheddinges yngsta invånare välkommen till världen. Moa och Mia fick en lillebror igår och de är så stolta över honom. Idag fick vi se kort på Markus, knappt en dag gammal. 
Idag var vi nyfikna på att se om vi fått ihop så vi kan beställa buss till vår utflykt. Några barn räknade klasskassan och vi har nu 1897 kr. Bussen kostar 1500 kr. Räcker pengarna? Blir det pengar över? Hur mycket? Vi fick hjälpas åt att räkna ut det. 
Stort tack till alla som bidragit på olika sätt!
Sedan gick en hel del av dagen åt att bestämma hur vi ska göra på klassfesten i morgon samt förbereda så långt vi kan. För att alla ska få vara med och bestämma musiken i morgon kväll har vi redan gjort upp en "spellista". Allas namn står på den och i den ordningen får man bestämma vilken låt som ska spelas. Namnen målades och dekorerades, det blev en riktigt fin namnlista.
Igår bakade barnen Kärleksmums som var mycket goda. Hälften av dem skulle vara till föräldramötet i går kväll och naturligtvis blev det en bit till barnen idag också. Att läsa recept är inte det lättaste men det måste man göra när man bakar. Väga och mäta måste man också, g,dl, tsk, msk, grader, minuter och allt man måste veta för att få ihop det.  Idag fick vi räkna hur många bitar som fanns kvar, räckte det till alla? Blir det några kvar, hur delar vi det?
I morgon kväll är det klassfest, det har pratats mycket om det hela veckan och alla ser fram emot det.
Vi ses i morgon!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar